Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

0036-209431455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Blog

Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4
Személyes átvétel itt: 9082 Nyúl Kossuth u. 8.
Telefon: +36-20-943-1455
E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Gépi kefés autómosók, telepítése, szervize

Gépi kefés autómosók telepítése és szervize egy helyen!

Autómosó berendezésre lenne szüksége? Válasszon bennünket a telepítéshez, az érdeklődőknek megbízható megoldásokat kínálunk!

Ahhoz, hogy egy autómosó sikeres legyen, és minőségi szolgáltatásokat biztosítson a járművek tulajdonosainak, kiemelt figyelmet kell fordítani az autómosó készülékek beszerzésére. Megbízható márkával az üzemeltetőket nem érhetik kellemetlen meglepetések, így célszerű körültekintőnek lenni. Amennyiben Ön keresi még a megfelelő opciót ezzel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk vállalja a gépi kefés autómosók telepítését, szervizelését. A német Christ Gmbh autómosó gyár termékeit használjuk fel a munkánk során, amelyek kifogástalan minőséget képviselnek, és százszázalékban megfelelnek a szakmai követelményeknek. Legyen szó egy egyszerű gépjárműmosó készülékről vagy nagy kapacitással rendelkező mosóutcáról, ezekkel a megoldásokkal nem jelenthet kihívást színvonalas szolgáltatásokat biztosítani. A Christ Wash Systems fő célja, hogy az érdeklődők igényeire szabott, modern megoldásokat kínáljon.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!