Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.05.12
Ipari porszívók a hatékony kárpit tisztításhoz

ipari porszívókAz ipari porszívók az autótisztítók berendezései közül nem hiányozhatnak. A takarításhoz kínálja a legjobb eszközöket az autómosó vendégeinek! Azok az autó tulajdonosok, akik autómosóba viszik a kocsijukat, elvárják, hogy professzionális berendezések álljanak a rendelkezésükre. Ezek a berendezések nincsenek a garázsban, ezért a házi autómosás nem biztos, hogy olyan hatékony a kisebb teljesítményű, áruházban kapható eszközök használatával.

Az igazán színvonalas ipari porszívó minden igénynek eleget tud tenni, mert tökéletes tisztaságot hagy maga után, jól bírja a kihívásokat és könnyen kezelhető. Egy ipari porszívó egyik legnagyobb erénye a nagy szívóerő. Az autó kárpitjának hatékony kitisztítását el lehet vele érni, nem számít, hogy mennyire poros vagy morzsás stb. A szívó erő önmagában még nem ér sokat, ha nem társul hozzá hatékony szűrő rendszer is. Egy berendezés lehet hagyományos száraz porszívó vagy pedig kombinált, ami vizes, illetve nedves felületen is képes a megbízható porszívózásra.

Egy autó kárpitján sokféle dolog hagyhat nyomot. Amit egy szivaccsal nem lehet eltüntetni, arra a porszívót érdemes bevetni. Az autómosók, ipari létesítmények, takarító cégek számára egyaránt hasznos és praktikus egy vagy több ilyen berendezés beszerzése. Egy komoly modell már 60 literes tartállyal, nagy szívóerővel, folyamatos üzemben is tud működni. Ha ilyen ipari porszívóra van szüksége vagy hasonló paraméterekkel rendelkező modellt keres, nézze meg az áruházunk termék kínálatát! Nagyszerű ár-érték arányban kaphatóak autómosóban működtethető modellek kárpit tisztításhoz, amikhez alkatrészeket is forgalmazunk.

Az ideális ipari porszívóról elmondható, hogy a mérete nem túl nagy, különben nehézkes a szállítása és a mozgatása. Az áruházunkban több fajta ipari porszívó is kapható. Keressen minket bizalommal, ha felkeltette az érdeklődését a termék választékunk és kíváncsi az ajánlatunk részleteire is! Szívesen osztunk meg Önnel további információkat a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!