Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2023.12.20
Kézi autómosó alkatrészek teljes választéka a precíz tisztításhoz

kézi autómosó alkatrészekBővíti a benzinkút szolgáltatását? Autómosót szeretne nyitni? Üzletünkben megtalálhatja azokat az autómosó alkatrészeket, amelyek fontosak a sikeres működéshez

A közforgalomban sokféle gépjármű vesz részt a személyszállítás és az árufuvarozás során. A vezetők jól ismerik az autójukat, és gondoskodnak a karbantartásról. Ahhoz, hogy ápolt legyen a gépjármű, jól kilásson a sofőr a szélvédőn, és látható legyen a rendszám, alapvetően fontos a rendszeres tisztítás.

A nagyobb gépjárművek esetében ezt otthon lehetetlen kivitelezni. A családi használatban lévő autóknál pedig fáradalommal, sok idő ráfordításával jár. Nagy mennyiségű víz szükséges az alapos mosáshoz, és időigényes feladat. 

Sokkal kényelmesebb egy autómosót felkeresni, ahol mindez rövid idő alatt elvégezhető. Az itt található berendezések precíz, alapos tisztítást tesznek lehetővé. Fáradtság nélkül, elégedetten távozhatnak az autósok a csillogó járművükkel, kellemes érzéssel ülhetnek be vezetni. 

Üzletünk ellátja ezeket a szolgáltatóhelyeket kézi autómosó alkatrészekkel, így gondoskodunk arról, hogy problémamentes és gördülékeny legyen a tisztítás. Ha bővítik a benzinkút által nyújtott szolgáltatást, akkor tőlünk megvásárolhatják a kézi önkiszolgáló autómosó alkatrészeket. 

Kínálatunk teljes körű, így bármikor lehetőség van egy új autómosó megnyitására. Munkatársaink tájékoztatják, és minden segítséget megadnak ahhoz, hogy megfelelően üzemeljen a sofőrök által gyakran látogatott autómosó. 

A kéréseknek eleget teszünk bármikor, hiánytalanul, minden támogatást megadunk a hibátlan működéshez. Termékeink kiváló minőségűek, hosszú élettartamúak. A kézi autómosó alkatrészeket megrendelheti egyszerűen, és gyorsan hozzájuthat a kiválasztott eszközökhöz. Áramlás érzékelők, különböző szivattyúk, érmefogadók, forgókarok, fúvókák egyaránt kaphatóak nálunk. Az áruink iránti kereslet nagy, mivel elégedettek az ügyfeleink, és egy-egy szolgáltatónál rengeteg gépjármű mosására kerül sor naponta. 

Üzletünk felkészülten várja a vásárlókat, és gördülékeny, gyors ügyintézéssel teljesíti a kéréseket. Akár új szolgáltatás nyújtására készül, akár a meglévő elemek cseréjére van szükség, érdemes bennünket választani. Ha pedig kérdése merül fel, vagy egyéni igényeivel fordulna hozzánk, szintén készséggel állunk a rendelkezésére.