Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2018.11.15 9:25
Autómosó alkatrész: habosító a tökéletes tisztaság szolgálatában!

Autómosó alkatrész: habosító a tökéletes tisztaság szolgálatában!Autómosót minden autós rendszeresen használ. Miért kellene otthon, az udvaron, a kocsifelhajtón küzdeni azzal, hogy az autó makaulátlanul tiszta legyen, amikor ezt rá lehet bízni hozzáértő szakemberekere is? Erre a feladatra találták ki az autómosókat! Egy profi autómosóban rövid idő alatt minden szennyeződést eltávolítanak az autó külsejéről és belsejéből is, ami az autó használata közben lerakódik és megmarad. Foltmentes ragyogás, tökéletes tisztaság marad a művelet után, amivel sokáig biztosítani lehet az autó jó megjelenését és az autó tulajdonosának az elégedettségét is.

Egy jól felszerelt autómosóban minden tisztítószer és az autómosáshoz elengedhetetlen eszköz megvan a tökéletes munka elvégzéséhez. A tisztítószerek felviteléhez és azok hatásának kiaknázásához a habosítóknak is ott a helye az autómosók felszerelései között. A habosítók használata egyaránt fontos a személyautók, kamionok vagy a teherautók és furgonok esetében is. Ezek a készítmények ugyanis képesek meggyorsítani az autómosó munkáját azzal, hogy a habosító tartályba vagy a rendszerbe adagolt tisztítószert felhabosítják. A tisztítószer ennek köszönhetően nagy felületen szétoszlatható és könnyebben lehet vele az autót tisztára mosni. Nem csupán a vízszintes részeken, de a függőleges felületeken is ki tudja fejteni a hatását a tisztítószer és a kocsi karosszériája mindenhol tisztává válik habosító használatával. Gazdaságosabb és hatékonyabb is így az autómosás.

Autómosót vezet, és szeretné a legtöbbet kihozni a szolgáltatásaiból? Az a célja, hogy vendégei teljes mértékben elégedettek legyenek az autómosással? Nem szeretne ügyfeleket veszíteni? Válassza a minőségi termékeket és dolgozzon megbízható eszközökkel! Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen webáruházunkból ilyen termékeket, köztük habosítókat is!
Amennyiben kíváncsi a részletekre, keressen minket bizalommal a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, szakértőink rendelkezésére állnak!