Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.11.09
A körkefés padlótisztítógéppel időt is spórol!

körkefés padlótisztítógépKörkefés padlótisztítógéppel a sík felületek takarítása kevesebb időt vesz igénybe. A hatékonyság egy ügyes takarítógéppel kezdődik!

A padlótisztítást többféleképpen lehet csinálni. A megszokott módon, kézi felmosó eszközzel vagy pedig egy komolyabb berendezéssel, mint amilyen egy takarítógép. A választást természetesen befolyásolja az adott felület nagysága. Egy kisebb felülethez tökéletesen elég a felmosó is, ám a nagyobb kiterjedésű padlóburkolat eredményes takarításához már a komolyabb takarítógépeket ajánljuk. Persze a takarítógépekből is több van. A körkefés padlótisztítógép a legjobb felmosógépek közé tartozik.

körkefés padlótisztítógép egyik legnagyobb erőssége nem más, mint maga a beépített körkefe. A körkefe segítségével ugyanis igazán alapos takarítást lehet megvalósítani. Aki nem arra akarja pazarolni az időt, hogy több helyiségben, órákon át padlót mos, annak ideje beszerezni egy nagy hatékonyságra képes, sokoldalú takarítógépet. A körkefés padlótisztítógépben Önnek sem kell csalódni, ezt garantáljuk!

körkefés padlótisztítógép képes arra, hogy rövid idő alatt makulátlan tisztaságot teremtsen. A felmosás ideje lerövidül, nemcsak azért, mert motoros meghajtású takarítógépről van szó, hanem azért is, mert a vizes padló az átlagosnál hamarabb fel tud száradni. A körkefés padlótisztítógép keféje nagy felületet képes áttörölni, ledörzsöli a szennyeződést, átmossa a padlót takarítószerrel, majd a vizes felületen áthaladva, a nedvességet fel is törli. Ennek köszönhetően a padlótakarítással hamarabb lehet végezni, majd pedig a száradásra sem kell annyit várni, a nedves padló kevésbé száraz időben is elkészül. A körkefés padlótisztítógép után nem maradnak csúszós, balesetveszélyes felületek csakis ragyogóan tiszta burkolatok.

körkefés padlótisztítógépről tehát ki tudjuk jelenteni, hogy nélkülözhetetlen kiegészítője egy takarítócég gépparkjának, egy hotel vagy egy étterem takarító felszerelésének és mindenhol hasznát veszik, ha a hatékony padlótisztítás a cél.