Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2024.02.28
Mi kerül az autómosó berendezések top ötös listájára?

autómosó berendezésekAz önkiszolgáló autómosó berendezések használatával teljes körű tisztítást lehet elvégezni egy járművön. Az autós maga is boldogul, ha megvan hozzá a berendezés.

Milyen a jól felszerelt autómosó?

A legtöbb autómosóban a járművek karosszériájának és az utasterének a tisztításához alkalmas berendezések találhatóak. Minden helyszínen ugyanolyan színvonalú szolgáltatást lehet igénybe venni? Ahogyan más területen, úgy itt sem egyforma az ügyfelek elégedettsége, tapasztalata.

Számít, hogy milyen eszközök és berendezések állnak az ügyfelek rendelkezésére, illetve milyen teljesítményt tudnak nyújtani a takarításban. Egy elavult vagy silány hatásfokkal készült berendezés nemcsak gyorsan tönkremegy, de a betérő autósok kritikáját is kivívja.

A berendezések olyan, minőségi autómosó alkatrészekből állnak, amiknek az összehangolt működése megbízható tisztítást tud nyújtani.

Öt berendezés, aminek ott a helye az autómosóban

Egy mosóba belépve a legtöbb autós a magasnyomású mosó után nyúl. Ezzel a berendezéssel súrolás nélkül lehet percek alatt gyönyörűen tisztára mosni a jármű karosszériáját, alvázát, abroncsait is. A mosáshoz az autómosó mosószárral lehet a vizet és a mosószert a jármű karosszériájára irányítani. A mosószár az autómosó pisztolyhoz csatlakozik, ami a mosáshoz szükséges víz és mosószer adagolását végzi el.

A jármű belső tere is könnyen beszennyeződik, ennek a területnek a takarítása az önkiszolgáló porszívó feladata. Az autómosóban használt porszívók nagy teljesítménye, könnyű kezelhetősége segít a gyors takarítás kivitelezésében.

Az ülések kárpitján és az ülések közötti résekben összegyűlt port, hajszálakat, állatszőrt, foltokat is el tudja tüntetni a porszívó. Rövid idő alatt ismét tiszta, igényes külsőt kap a jármű.

Az autómosó berendezések viszonylatában meg kell említeni az érmefogadót is, ami a működtetés feltétele. A bedobott összeg meghatározott időtartamra biztosítja az eszköz használatát. Az autómosóban személyesen lehet elintézni a jármű takarítását egyéb szolgáltatás, illetve segítség nélkül.