Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.03.17 15:59
Hidegvizes nagynyomású mosók Annovi Reverberi minőségben!

Az autómosás senkinek sem tartozik a kedvenc időtöltései közé. Ki szeretne azzal időt tölteni, hogy hosszadalmas és fáradtságos munkával tisztára mossa a járműve karosszériáját és a kritikus részekről lesikálja a koszt? Márpedig ez a művelet nem maradhat el, mert a tiszta jármű és az igényes megjelenés előfeltétele a rendszeres tisztítás. Ezt minden autómosó biztosítani tudja az ügyfeleinek, de csakis akkor éri meg egy autómosóra bízni a jármű tisztítását, ha az többet tud nyújtani az otthoni autómosásnál.

A hidegvizes nagynyomású mosók használatával nem lesz nehéz megvalósítani ezt a célt. Mit tud egy modern hidegvizes nagynyomású mosó, ami miatt nélkülözhetetlenné válik az Ön autómosója számára is? A készülékek többféle felület megtisztítására tökéletesen alkalmasak, ennek köszönhetően a személyautók karosszériájának tisztára mosására ugyanúgy kiválóan használhatóak, mint a teherautók, mezőgazdasági- és munkagépek takarítására, valamint az épületek tisztítására is. A teljesítményük összehasonlíthatatlan a kézi mosással vagy a slaggal történő mosással összemérve. A titok a hidegvizes nagynyomású mosók erejében, a nyomásban rejlik, ami a vízzel együttesen képes a legmakacsabb szennyeződéseket is eltüntetni bármilyen felületről.

A hidegvizes nagynyomású mosók használatával nemcsak időt és fáradtságot lehet megtakarítani, de még tisztítószert és nem utolsó sorban vizet is. Sokkal kevesebb vizet és tisztítószert igényel a használatuk, mint az egyéb mosási, tisztítási technológiákkal.

A teljesítménye és a kapacitása egy ilyen berendezésnek hosszú távon is meggyőző, különösen akkor, ha valaki okos döntést hoz és minőségi modelleket használ. Az Annovi Reverberi hidegvizes nagynyomású mosókban Ön sem fog csalódni, sőt, új korszakot nyithat az autómosója történelmében, ha egy ilyen készülékkel gazdagítja a berendezései, illetve eszközei sorát.

Bátran nézzen körül webáruházunkban, és válogasson a legjobb termékek között, ha felülettisztításról van szó! Annovi Reverberi hidegvizes nagynyomású mosókkal kapcsolatban is készséggel állunk rendelkezésére!